Discoteca

DISCOTECA QUEDEQUE

Sáb. 08 Abr.

00:0006:00

LA VERBENA "UN CONJUNT" CONCERT

18
Casual

Vie. 12 May.

18:0006:00

ITALIAN JOB & LA KULTURAL [SPANISH EDITION2k23]

18
Casual

Sáb. 27 May.

22:0006:00

HARDCORE CLASSICS Made in ITALIA

16
Casual

Discoteca DISCOTECA QUEDEQUE

Benvinguts a la discoteca QuedeQue ubicada a Montblanc (Tarragona). Una sala multi espai renovada l’any 2019 per la reconeguda agència Jamboo Agency dins del món del oci nocturn. Amb el nou canvi de gerència i un nou repte que farà una referència a les nits de la comarca amb l’empresa líder en el sector de la producció d’esdeveniments, espectacles i artistes.

La discoteca és un nou i cosmopolita concepte que integra la sofisticació del món de l’oci nocturn. En ple Montblanc Medieval al bell mig de la Conca de Barberà, podràs gaudir d’una excel·lent selecció de còctels i combinats, una fusió amb la música més avantguardista, amb els millors espectacles del moment, els millors concerts i les actuacions musicals més esperades.

Un Multi espai d’oci a la comarca i un referent per tota mena de públics. Després de més de vint anys de la nostra història el nou quedeque reformat completament t’ofereix els millors espectacles en directe, els millors deejays clubs, techno i èxits del panorama nacional i vol ser referent a la comarca i a la província.

Per més informació tlf. +34 696428084